Nu kan vi stolt presentera våra återförsäljare

livfulla

trädgårdar

Livfulla Trädgårdar säljer färdigkomponerade och kundanpassade blomrabatter online genom en unik digital tjänst där kunden fyller i förutsättningarna för sin rabatt: skugga, sol, blåsigt, lä osv. Kunden fyller även i vilken stil och färg de föredrar. Därefter bakas valen ihop och kunden presenteras för ett stort urval av rabatter som är anpassade efter hens personliga stil och platsens förutsättningar. 

Efter beställning skickas alla plantor hem till kunden tillsammans med en planteringskarta och enkla skötselråd.  På detta sätt slipper kunden själv köra runt på olika plantskolor och leta efter rätt sorts plantor. Alla plantor som Livfulla Trädgårdar använder är speciellt utvalda för att de är innehåller maximalt med nektar och pollen och främjar därför den biologiska mångfalden. 

 

Vi som har grundat Livfulla Trädgårdar heter Raisa och Sofia och vi startade företaget dels för att vi älskar trädgård men lika mycket som ett svar på senaste årens larmrapporter om hur illa ställt det är med den biologiska mångfalden. Artrikedom och biologisk mångfald är enormt viktigt. Utan insekter är det inte möjligt för oss människor att leva ett bra liv här på jorden. Då vi forskade vidare i ämnet blev det tydligt att blomster i trädgårdarna gör stor positiv skillnad för den biologiska mångfalden och med vår tjänst är det busenkelt och prisvärt för alla med trädgård, stor som pytteliten, att få hem en riktigt snygg perennrabatt som bidrar till biologisk mångfald. 

 

Våra blomsterrabatter säljs i rektangulära former passar de utmärkt framföra en husfasad, längs en gång eller bredvid en terrass. Eller varför inte som ett vackert blomsterhav mitt i trädgården!