May 27, 2018

May 11, 2018

Please reload

Senaste inlägg

Veckans frösort - Squash🌱

May 20, 2018

 


Black Beauty - är en mycket lättodlad och snabbväxande squashsort som genererar en riklig skörd. Black Beauty ger cylindriska, mörkgröna frukter som efterhand mörknar till nästan svart med vitt, mört fruktkött av hög kvalité - även blommorna är ätliga.

Plantera fröna på 1 cm djup i såjord. Håll alltid jorden fuktig men inte blöt. Squashfröna gror bäst vid 18-24 °C så täck sådden med klar plast försedd med lufthål och placera i ett soligt läge. Utplanteras efter avhärdning när frostrisken är över. Fröna kan även direktsås när jorden är 15 °C.

För mer information se fröpåsen. 

 

Köp vår squash här 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon