Leverans 2-5 arbetsdagar
Säker betalning
Fri frakt över 150kr

Eco Grow © 2017

May 27, 2018

May 11, 2018

Please reload

Senaste inlägg

Pesto på vår fantastiska basilika genovese

May 6, 2018

 

 

Finns det något så gott som hemmagjord pesto? Skulle inte tro det va!? Sedan är det förstås extra gott när man tillagar något man odlat själv! Vår basilika växer så det knakar så då kan man med gott samvete göra pesto. Denna fantastiskt goda pesto är gjord på vår basilika genovese som är den ultimata basilikasorten för just pesto eftersom den tål att skördas 7-8 gånger! 

Recept:

- 2 krukor basilika 

- 2 rivna vitlöksklyftor

- 1,5 dl nötter (t.ex. pinjenötter, cashewnötter eller solroskärnor)  

- 50g riven parmesanost 

- 1 dl olivolja

- salt & peppar efter smak

 

Gör såhär:

- Plocka basilikabladen och lägg i en mortel

- Riv vitlöksklyftorna i morteln och mortla till en pasta

- Grovhacka nötterna och mortla ner dem i pastan

- Riv parmesanosten och häll på olivoljan över basilikapastan

- Salta och peppra efter smak

- Servera till nykokt pasta eller som dipp till en färsk baguette - njut!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon